Български English Руский
http://dominita.net/
contact
ОБАДИ НИ СЕ 0878139714

За нас

Продаваме имоти, създаваме приятелства!

Агенция за недвижими имоти ДОМИНИТА е създадена през 2006г. и развива своята дейност изцяло в района на Южното Черноморие. Агенцията предлага и набира оферти за покупка, продажба и наем на апартаменти, къщи, офиси, вили, селски имоти, земеделски земи, складови и производствени помещения в региона на Южното черноморие.

Основната цел на ДОМИНИТА е професионално и качествено обслужване на клиентите с грижа и защита на интересите им и гарантиране на сигурността в целия процес на сделката:

  • Покупко-продажба на имоти

  • Отдаване и наемане на имоти

  • Доверително представителство на чуждестранни клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижим имот в България.

  • Движение на документи.

  • Следене за нормалното функциониране на конкретен обект и своевременно сигнализиране на собствениците при възникнал проблем.

  • Плащане на данъци и разходи за комунални услуги на конкретен обект.

  • Организиране на престоя на чуждестранни клиенти във връзка с осъществяването на сделки с имоти

Ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-изгодните и сигурни предложения на пазара в различните му сегменти.

ДОМИНИТА поддържа утвърдени контакти с най-добрите специалисти, които ще Ви осигурят съпътсващите услуги в целия процес на сделката, както и след това: адвокати, нотариуси, проектанти, архитекти, геодезисти, строители, мебелисти.

ДОМИНИТА оказва съдействие за отпускане на ипотечен кредит за закупуването на имот, както и за рефинансирането на съществуващ вече ипотечен кредит.

Продайте успешно своя имот с ДОМИНИТА!

Купете сигурно своя имот с ДОМИНИТА!